Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 217 db

Hírdetések

Összes látogató: 20455

2018-as mérföldkő az FKgP számára

2018-01-17
Adminisztrátor
722
Tisztelt Magyarok, Honfitársaink!

Végre megtiszteltetés érte pártunkat, hogy hosszú évek után, valódi kisgazdák akaratából országos választáson veszünk részt. A nép képviselet nem gyermekded játék. Sajnos az elmúlt 27 év nem sok örömet hozott népünknek és éppen ezért óriási szükség van egy új arcokkal felépült politikai vezetésre. A múltban betokozódott  kebelbarátok számára a bizonyítás ideje lejárt. A változtatásra remélhetően a magyar nép okossággal, mérlegelő döntéssel lehetőséget biztosít. Nagyon sok fiatal, szakmaiságukra tekintettel megfelelnek egy ország irányítására, de ehhez a fiatal és idős korúak kiegyensúlyozott arányú egységére van szükség.
A Független Kisgazdapárt korra való tekintettre, középkorú, szakmaiakban tapasztalt jelöltekkel indul a választásokon. A fiatalos lendület megtestesítői is szép számmal jelen vannak a nép képviseleti munka elvégzésre, ami a jövőre nézve pozitív képet biztosít.
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt 2018. január 17. napjától az országos választásra kampányát teljes erővel, tudásának legjavával és anyagi képességeihez képest megkezdte.
 
A kisgazdapárt egyéni képviselő jelöltjeink járó 1 milliós támogatást  nem veszi fel.
Amennyiben a jelölt ,saját akaratából mégis igényt tart az egymillió forintos állami támogatásra, felveheti. A jelölt, a pénz felhasználásáról maga rendelkezik. Feltehető visszafizetés esetén, az igénylő köteles az állam felé elszámolni.

Ez Magyarország egyetlen pártja, aki nevében hordozza LEGNAGYOBB ERÉNYÉT, A FÜGGETLENSÉGÉT !!! EZ AD VALÓDI LEHETŐSÉGET, HOGY A MAGYAR NÉPET KÉPVISELHESSÜK. ISMERT TÉNY, A MEGVETT, KÜLSŐLEG IRÁNYÍTOTT SZEMÉLYEK NEM SAJÁT AKARATUK SZERINT NYOMKODJÁK A GOMBOKAT. ENNEK LÁTJA KÁRÁT A MAGYARSÁG.

CSAK FÜGGETLENÜL LEHET MAGYARORSZÁGOT ÉS A MAGYAR NÉPET KÉPVISELNI.

Így legyen!  Isten, Haza, Család oltalma legyen Önökkel Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 217 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse